Bianca Pippolo

Mijn naam is Bianca Pippolo en ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben half-Italiaans/half Nederlands en ben vooral op Italiaanse wijze opgegroeid. Waarden als gastvrijheid, samen zijn, goed eten en drinken staan voorop.

Het is voor mij belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Het helpt dat ik vloeiend Nederlands, Italiaans, Engels, Duits en Frans spreek.

Voordat ik het roer omgooide was ik in Nederland werkzaam in Human Resources. Met mensen werken, daar ligt mijn passie.

In 2017 werd ik verliefd op Casa del Tramonto, gelegen in Toscane, tussen Arezzo en Siena. Een mooie plek met en klein huisje waar ik zelf woon en 3 vakantie-appartementen, groot zwembad met adembenemend uitzicht, diverse terrassen, wijngaard, olijfbomen en vooral….de prachtige vergezichten en zonsondergangen. Het is een voorrecht om hier te wonen en om zoveel verschillende mensen van over de hele wereld hier te mogen ontvangen en dit paradijsje mee te kunnen delen.

Ik houd van de Italiaanse levensstijl met goed eten, wijn en koken. Gasten kunnen zelf maaltijden koken in de goed uitgeruste keukens of de barbecue gebruiken. Laat me je vertellen waar je de heerlijkste lokale ingrediënten kunt halen. Daarnaast is er de mogelijkheid om koks in te huren voor een diner die in de buitenkeuken gehouden worden.

De omgeving is prachtig, met de vele bekende steden als Florence, Siena, Cortona, Montepulciano, Arezzo, Monte San Savino en nog veel meer om te bezichtigen en fijne restaurants in de buurt. Casa del Tramonto ligt midden in de natuur. Je kunt hiervandaan direct de heuvels in wandelen.

Graag geef ik tips en informatie hierover tijdens je verblijf.

Kom het zelf zien en beleven; leef met mij La Dolce Vita!

Heb je vragen, stuur mij gerust een email of bericht via WhatsApp. Zie hieronder voor de gegevens.

A presto,

Bianca Pippolo